Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nisseparade og julerier i byen

9 dec, 2022 kl.16:00 - 17:00

Julemanden fra Skive

Fredag d. 9. december sker der igen noget i gågaden i Skive. Her får vi besøg af Skives helt egen YouTube-julemand ‘Julemanden fra Skive’.

Han gemmer sig et sted, der hvor Nordbanevej og Nørregade mødes – og hvis vi er heldige, så kan vi måske få ham kaldt frem fra sit skjul?
Han er dog en bestemt julemand, og han har allerede nævnt at han kun kommer frem, hvis børnene har husket deres nissehuer.
Grib derfor nissehuen, sæt den på hovedet og vær med når vi sætter gang i nisseparade gennem byen sammen med Ungdomsskolen og Trako.
Nissehuen kan være ekstra vigtig denne dag, da vi ved afslutningen af nisseparaden kårer nogle af de bedste, sjoveste, sejeste, hyggeligste nisser. Vinderne får gavekort til Skive Handel.

Vi kalder på julemanden kl. 16, og når han er kommet frem fra sit skjul samles vi i én stor flok og bevæger os til tonerne af julens musik og Skives helt egen julesang gennem byens gader – helt hen til skøjtebanen.

Det er nemlig også denne fredag, at der er skøjtedisko på skøjtebanen. Skøjtediskoet plejer normalt kun at være for 7.-9. klasserne, men vi har lavet en aftale med Ungdomsskolen om, at de starter musikken allerede omkring kl. 16, så den er klar, når vi ankommer sammen med julemanden.

Program:
16.00 Vi kalder på julemanden
16.10 Nisseparaden begynder sin gang gennem byens gader hen til skøjtebanen
16.30 Vi når skøjtebanen, hvor vi kårer vinderne fra nisseparaden
16.40 Vi tager billeder af vinderne sammen med julemanden
16.45 Ungdomsskolen åbner for skøjtesjov på skøjtebanen (kl. 19 omdannes skøjtebanen til skøjtedisko for 7.-9. klasserne)
17.00 Julemanden takker af for i dag.

Detaljer

Dato:
9 dec, 2022
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Skive Handel
Telefon:
6167 7194
E-mail:
info@skivehandel.dk

Sted

Skive Gågade
Nørregade 17
Skive, 7800 Danmark
+ Google Maps